Skip to content
OOHACE LOGO
OOHACE LOGO

OOHACE 1.0 Loading

Join us as we dive into the world of Out Of Home Advertising

September  27th & 28th 2024

Lagos, Nigeria

September 27th & 28th 2024

Lagos, Nigeria

About OOHACE

OOHACE is an annual one day event set to hold in Lagos, Nigeria in September, 2024.

The OOHACE Conference, themed “Unlocking the Power of OOH Advertising in Building the Entertainment Industry,” is scheduled to take place on 27th of September, 2024.

OOHACE is aimed at bringing together businesses, professionals and creatives into a dynamic space that promotes the benefits as well as to pass on intricate knowledge about OOH advertising as a whole.

The event will be made up of two key touch-points:

  • Conference:
  • Exhibition

Conference

A conference set to hold on day 1 aimed at driving conversations centered around the OOH advertising comprising of talks, panel sessions, breakout sessions, fireside chats and keynote speeches. These talks will be hosted and facilitated by top professionals in the industry. The conference is also set to educate and guide individuals interested in integrating OOH into their marketing strategies.

Exhibition

An exhibition style setup that showcases dozens of businesses marketing their products and services to the audience and general public. To be held alongside the conference.

About OOHACE

OOHACE is an annual one day event set to hold in Lagos, Nigeria in September, 2024.

The OOHACE Conference, themed “Unlocking the Power of OOH Advertising in Building the Entertainment Industry,” is scheduled to take place on 27th of September, 2024.

OOHACE is aimed at bringing together businesses, professionals and creatives into a dynamic space that promotes the benefits as well as to pass on intricate knowledge about OOH advertising as a whole.

The event will be made up of two key touch-points:

  • Conference
  • Exhibition

Conference

A conference set to hold on day 1 aimed at driving conversations centered around the OOH advertising comprising of talks, panel sessions, breakout sessions, fireside chats and keynote speeches. These talks will be hosted and facilitated by top professionals in the industry. The conference is also set to educate and guide individuals interested in integrating OOH into their marketing strategies.

Exhibition

An exhibition style setup that showcases dozens of businesses marketing their products and services to the audience and general public. To be held alongside the conference.

Tickets

Meet, Network, and learn from

  • Brand and Media Marketing Managers
  • Music and Entertainment Leaders
  • Branding and Marketing Agencies
  • Marketing and Communication Professionals
  • General Media and creators

 

_G6A9969
_G6A0253
FF4A5318

Tickets

Meet, Network, and learn from

  • Brand and Media Marketing Managers
  • Music and Entertainment Leaders
  • Branding and Marketing Agencies
  • Marketing and Communication Professionals
  • General Media and creators

 

_G6A9969
_G6A0253
FF4A5318

Sponsors

Coming soon, Become a sponsor

Sponsors

Coming soon, Become a sponsor

Exhibitors

Be an exhibitor and showcase your product and
services to over 500 people in attendance.

Exhibitors

Be an exhibitor and showcase your product and
services to over 500 people in attendance.

Speakers

UNVEILING SOON

Title

Speaker Name

Title
Title

Speaker Name

Title
Title

Speaker Name

Title
Title

Speaker Name

Title

Agenda

8:00am -9:30am

(90mins)


Registrations

9:30am -9:40am

(15mins)


Opening Speech & Welcome Address

9:45am -10:05am

(20mins)


Keynote – Exploring the Impact of Out-of-Home Advertising on the Evolution and Expansion of the Entertainment & Media Industry”

10:05am -10:40am

(35mins)


Networking Coffee /Tea Break

(Exhibition area)

10:40am -11:00am

(20mins)


Streaming Platforms – OTT

11:00am -11:20am

(20mins)


Music Industry

11:20am -11:50am

(30mins)


Panel Discussion

11:50am -12:10pm

(20mins)


Comedy Industry

12:10am -12:30pm

(20mins)


MOVIE Industry

12:30pm -13:00pm

(30mins)


Panel Discussion

13:00pm -14:30pm

(90mins)


Buffet Lunch

(Exhibition area)

14:30pm -14:45pm

(15mins)


Growing the sector – Delivery More as an Industry

14:45pm -15:05pm

(20mins)


Creative Applications

(Creative agency)

15:05pm -15:25pm

(20mins)


Data & Measurement

15:25pm -15:55pm

(30mins)


Primer panel to the breakout session

15:55pm -16:15pm

(20mins)


Closing Charge – Benefits of Collaboration

16:15pm -16:25pm

(10mins)


Wrap up and close

16:25pm -17:00pm

(35mins)


Exhibition Continues…

(Exhibition area)

LOMA

The GENESIS

Frequently Asked Questions

All rights reserved @OOHACE